Ποδόσφαιρο

Έπαθαν πλάκα όλοι με το φούτερ του Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε την εμφάνισή του στην πρώτη της Εθνικής με ένα πανέμορφο φούτερ που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων!

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε την εμφάνισή του στην πρώτη της Εθνικής με ένα πανέμορφο φούτερ που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων!

Ο διεθνής φορ φόρεσε ένα ιδιαίτερο ρούχο που προκάλεσε θετικά σχόλια και φυσικά πολλά πειράγματα από τους συμπαίκτες του.

Η έρευνα έδειξε ότι πρόκειται για ένα Amiri Tapestry Hoodie το οποίο κοστίζει κοντά στα 1.500 ευρώ, ανάλογα το μαγαζί και την ιστοσελίδα που μπορεί κάποιος να το αγοράσει.

Δείτε παρακάτω στο λινκ: https://www.cettire.com/gr/products/amiri-tapestry-hoodie-945641482/cmVhY3Rpb24vcHJvZHVjdDpHRXBORmpISmJFOUJ1MjY1Qw%3D%3D?utm_source=google&utm_medium=cpc&gclid=Cj0KCQjwkN–BhDkARIsAD_mnIqd5LihXWIM_1hWQXIQIF3EgNNWYn_ucL3glaSQbp3kDbBu4Z-GS68aAqG8EALw_wcB&gad_source=1

Exit mobile version