Επικαιρότητα

Ένταση και προσαγωγές έξω από παράσταση του Ζαραλίκου στη Θεσσαλονίκη

Ένταση και προσαγωγές έξω από παράσταση του Ζαραλίκου στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση του Ζαραλίκου.

νταση επικράτησε έξω από το θέατρο Αριστοτέλειο στη Θεσσαλονίκη στη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Την ώρα που το κοινό εισερχόταν στο θέατρο κάποιοι από τους διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό. Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.

Στην παράσταση, ο Ζαραλίκος εμφανίζεται ως Ιησούς Χριστός.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, η πλειοψηφία των διαδηλωτών είναι πιστοί που ακολουθούν το παλαιό ημερολόγιο. Κάποιοι άλλοι είναι μέλη της ομάδας «Ενωμένοι Μακεδόνες».

Πηγή: reader.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version