Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη για το μέλλον του Τάις

Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη για το μέλλον του Τάις

Η αποκάλυψη του Γερμανού σέντερ του Παναθηναϊκού.

Η Μονακό έγινε μια ακόμη ομάδα που πέρασε από το ΣΕΦ καθώς νίκησε 80-77 τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική. Σε αυτό το ματς αγωνίστηκε και ο Ντάνιελ Τάις που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό στην περασμένη μεταγραφική περίοδο.

Μετά το τέλος του ματς ο Γερμανός σέντερ μίλησε μετά το τέλος του ματς στο Eurohoops και αποκάλυψε τι συνέβη με τους πρωταθλητές Ευρώπης:

«H Ευρωλίγκα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία οκτώ χρόνια. Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό. Το απολαμβάνω ως τώρα.

Νιώθω σπουδαία που το αποφάσισα. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Έχουμε σπουδαία ομάδα, ένα μεγάλο στόχο και εκεί εστιάζω τώρα”, λέει ο Ντάνιελ Τάις που μετά την Μπάμπεργκ, έπαιξε στο ΝΒΑ από το 2017 ως και τον Φεβρουάριο, όταν δηλαδή έκλεισε στη Μονακό.

Εκείνες τις ημέρες ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός, αλλά ο 33χρονος Γερμανός προτίμησε το Μόντε Κάρλο…

Δεν ήμουν κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά υπήρχαν συζητήσεις. Πήρα πολύ γρήγορα την απόφαση μου. Μίλησα με τον κόουτς Σπανούλη και η απόφαση μου ήταν πολύ άμεση”, μας είπε και εξήγησε το γιατί:

“Η οπτική του για το μπάσκετ. Θέλουμε να είμαστε μία αμυντική ομάδα, γιατί η άμυνα φέρνει πρωταθλήματα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτή μας βοήθησε και απόψε, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version