Μπάσκετ

Σοβαρά προβλήματα στον Ολυμπιακό!

Σοβαρά προβλήματα στον Ολυμπιακό!

Τι ακριβώς συνέβη.

Δύο νέα προβλήματα για τον Ολυμπιακό, που βλέπει το ιατρικό του δελτίο μόνιμα γεμάτο.

Ο Μουσταφά Φαλ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε πως έχει υποστεί θλάση προσθίου βραχιονίου μυός δεξιά και θα απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για 7-10 μέρες. Ο Γάλλος σέντερ αναμένεται να χάσει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, με την Άλμπα στο Βερολίνο και τη Μακάμπι στο ΣΕΦ, αλλά θα είναι έτοιμος για τα playoffs.

Παράλληλα, ο Εβάν Φουρνιέ έχει αιμάτωμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο της δεξιάς ποδοκνημικής με διάταση αυτού, χωρίς ρήξη. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Άλμπα είναι εξαιρετικά αμφίβολή. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την πιθανή επιστροφή Μιλουτίνοφ και Βιλντόσα αυτή την εβδομάδα, ενώ εκτός παραμένουν οι Γουόκαπ και Έβανς.

Το μόνο παρήγορο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πέσει κάτω από τη δεύτερη θέση της κατάταξης της κανονικής περιόδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version