Μπάσκετ

Ευρωλίγκα: Με τόσους πόντους βγαίνει πρώτος σκόρερ ο Ναν!

Ευρωλίγκα: Με τόσους πόντους βγαίνει πρώτος σκόρερ ο Ναν!

Ο Κέντρικ Ναν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Euroleague.

Ο Κέντρικ Ναν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Euroleague.

Ο Αμερικανός στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα μπορεί να κατακτήσει το βραβείο αν πετύχει 12 πόντους! Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού έχει πετύχει 665 σε 32 ματς και έτσι αν βάλεο ακόμα 12 θα φτάσει τους 677 και θα έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια. Αυτό σημαίνει πως θα ολοκληρώσει την regular season με 20,5 πόντους κατά μέσο όρο και θα βγει πρώτος σκόρερ.

Πράσινα» μέχρι το 2028 ο Κέντρικ Ναν - Ανανέωσε και ο Τσεντί Οσμάν" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version