Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ως το 2027 η Ερντέμ

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ως το 2027 η Ερντέμ

Στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού θα κάθεται ως το 2027 η Σελέν Ερντέμ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. μ

Στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού θα κάθεται ως το 2027 η Σελέν Ερντέμ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. μ

H ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Σελέν Ερντέμ για τα επόμενα δύο χρόνια. Η Τουρκάλα προπονήτρια θα παραμείνει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού» έως το καλοκαίρι του 2027.

H Ερντέμ πριν αναλάβει καθήκοντα στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, είχε δουλέψει ως βοηθός προπονητή στην Εθνική Τουρκίας, παίρνοντας μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς και σε ένα παγκόσμιο κύπελλο και δυο πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, από το 2014 έως το 2019. Σε συλλογικό επίπεδο ήταν στον πάγκο της ομάδας της Αττάλειας με πλούσιες παραστάσεις από την τουρκική Λίγκα.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ερντέμ ανέφερε: «Έχουμε σπουδαία πορεία μπροστά μας με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και φιλόδοξη για τη νέα σεζόν. Θα δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα για την επόμενη χρονιά και θα συνεχίσουμε την πορεία μας με μεγάλους στόχους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version