Ποδόσφαιρο

«Παναθηναϊκός για Μπερνάρ»

«Παναθηναϊκός για Μπερνάρ»

Δημοσιογράφος από την Βραζιλία αναφέρει ότι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προσέγγισαν τον Μπερνάρ.

Ο Μπερνάρ φαίνεται να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα της Ατλέτικο Μινέιρο, καθώς δεν έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής, γεγονός που τον έχει οδηγήσει στο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη. Όπως αποκάλυψε ο Νίκολα, ήδη υπάρχουν ελληνικές ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να έχουν έρθει σε επαφή με τον εκπρόσωπό του, προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος υπογράμμισε πως, παρότι ο Μπερνάρ επιθυμεί να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στην παρουσία του στην Ατλέτικο και να ανατρέψει την κατάσταση, η έλλειψη χρόνου συμμετοχής και η απουσία εμπιστοσύνης από την τεχνική ηγεσία ενδέχεται να επισπεύσουν τις εξελίξεις. Σε ένα τέτοιο σενάριο, η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στην αποχώρησή του, δείχνοντας διατεθειμένη να συζητήσει μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Το ενδιαφέρον των ελληνικών ομάδων παραμένει ενεργό και, εφόσον ο Μπερνάρ αποφασίσει να αποχωρήσει, δεν αποκλείεται να προκύψει «μάχη» για την υπογραφή του, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει ιδιαίτερη ζέση, δεδομένης της προηγούμενης παρουσίας του παίκτη στο «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version