Μπάσκετ

«Αλλάζει πλεύση ο Μίσιτς – Έτοιμος να υπογράψει»

Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του ο Σέρβος!

Την επιστροφή του στην Ευρώπη, και μάλιστα σε απρόβλεπτο προορισμό, αναμένεται να κάνει ο Βασίλιε Μίτσιτς!

Σύμφωνα με το ισπανικό «encestando», ο Σέρβος γκαρντ βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στη Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη, με την οποία αναμένεται να υπογράψει ένα συμβόλαιο που θα αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, η συγκεκριμένη εξέλιξη αναγκάζει πολλές ομάδες της Euroleague που ενδιαφέρονταν για τον πρώην MVP της διοργάνωσης, να στραφούν σε διαφορετικές λύσεις. Μεταξύ αυτών, γίνεται αναφορά και στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο επισημαίνεται πως θα κινηθεί πλέον προς διαφορετική κατάσταση.

Πέρα από τους «πράσινους», την περίπτωση του Μίτσιτς φέρονται να εξέταζαν με ενδιαφέρον οι Παρί, Μπασκόνια, Μακάμπι και Αρμάνι Μιλάνο. Το «encestando» αναφέρει, τέλος, ότι λόγω των περιορισμένων ποιοτικών λύσεων στην αγορά της Euroleague για τη θέση του πλέι μέικερ, ο Τι Τζέι Σορτς αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο ως στόχος των περισσότερων ομάδων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version