Ποδόσφαιρο

«Τόσα θέλει για Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός – Μετά τα playoffs οι διαπραγματεύσεις με Σπόρτινγκ»

Στο επίκεντρο της A Bola για μια ακόμη φορά βρίσκεται ο Γιώργος Βαγιαννίδης, με τους Πορτογάλους να υποστηρίζουν ότι η Σπόρτινγκ θα μιλήσει ξανά με τον Παναθηναϊκό μετά τα playoffs.

Νέα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Γιώργο Βαγιαννίδη!

Όπως αναφέρει η A Bola, η ομάδα της Λισαβόνας θα μιλήσει ξανά με τον Παναθηναϊκό, μετά τα playoffs της Stoiximan Super League, όταν και θα έχει ουσιαστικά καθοριστεί το ευρωπαϊκό μέλλον του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν.

Στο δημοσίευμα αναλύονται εκ νέου τα δεδομένα για τον 23χρονο δεξιό μπακ, τον οποίοι οι «πράσινοι» κοστολογούν, σύμφωνα με την πορτογαλική ιστοσελίδα στα 10 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον επαναλαμβάνεται ότι ο Βαγιαννίδης αποτελεί την προτεραιότητα της Σπόρτινγκ, ενώ προστίθεται ότι αν και εφόσον οι διαπραγματεύσεις ναυαγήσουν ξανά, τότε τα «λιοντάρια» θα στραφούν στις εναλλακτικές τους λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας.

Μάλιστα η A Bola και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Νούνο Ραπόσο, που καλύπτει το ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ, υποστηρίζει ότι σύμμαχος για την πορτογαλική ομάδα είναι και η επιθυμία του ίδιου του Βαγιαννίδη να μετακομίσει στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» τη νέα σεζόν, ενώ κλείνει με την υποσημείωση ότι ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να συζητήσει με τη Σπόρτινγκ για την πώληση του διεθνούς δεξιού μπακ σε αντίθεση με την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη το περασμένο καλοκαίρι.

Exit mobile version