Ποδόσφαιρο

Διαιτητής έκπληξη στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή-έκπληξη στο κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τους διαιτητές των αναμετρήσεων της 5ης αγωνιστικής των playoffs 1-4 και 5-8, και 6ης αγωνιστικής των playouts, της Stoiximan Super League, ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Ο Αλβανός, Α’ κατηγορίας της UEFA, Ενέα Γιόρτζι (40 ετών) θα διευθύνει το κομβικό αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Αλβανός, Α’ κατηγορίας της UEFA, Ενέα Γιόρτζι (40 ετών) θα διευθύνει το κομβικό αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

ο Γιόρτζι έρχεται πρώτη φορά στη χώρα μας για παιχνίδι πρωταθλήματος. Το περασμένο καλοκαίρι είχε σφυρίξει τον προκριματικό του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα για το Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι Ντένις Ρέξα και Ρίντιγκερ Τσόκαϊ, 4ος ο Ευαγγέλου και στο VAR ο Ολλανδός Φαν Μπέκελ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version