Ποδόσφαιρο

Ευχάριστα νέα και από Ελβετία, Τσεχία για Παναθηναϊκό, ακόμη πιο κοντά στους ισχυρούς ενόψει κλήρωσης!

Όλα πάνε... πρίμα για τον Παναθηναϊκό!

Εξαιρετικά κύλησαν τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (11/05) στα τρία μέτωπα, όπου έχει στραμμένη την προσοχή του ενόψει της κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League! Οι «πράσινοι», θυμίζουμε, θέλουν σε Τσεχία, Αυστρία και Ελβετία οι δύο δεύτερες ομάδες, τουλάχιστον, να έχουν χειρότερο συντελεστή από εκείνον, ώστε να κλείσει θέση στο γκρουπ των τριών seeded στην κλήρωση της 18ης Ιουνίου!

Τα καλά μαντάτα ήρθαν αρχικά από την Αυστρία, όπου το ζητούμενο εκεί για το «τριφύλλι» είναι να μην τερματίσει στη 2η θέση η Σάλτσμπουργκ, κάτι πολύ πιθανό πια, αφού η Βόλφσμπεργκερ νίκησε και είναι, πλέον, στο +4, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ωστόσο και η συνέχεια είχε ευχάριστες ειδήσεις για τους «πράσινους». Στο πιο «δύσκολο», να συμβεί, σενάριο, στην Τσεχία, η Μπάνικ Οστράβα ξέρανε τη Βικτόρια Πλζεν με σκορ 2-1 εκτός έδρας και την «έπιασε» στη 2η θέση με 68 βαθμούς, επίσης δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα! Ο Παναθηναϊκός θέλει εδώ 2η την Μπάνικ και όχι την Πλζεν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version