Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει την ιστορία και τη λάμψη του στα πέρατα του κόσμου! Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ετοιμάζεται να γράψει νέα, χρυσή σελίδα στο παγκόσμιο μπασκετικό ημερολόγιο, καθώς φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Αυστραλία, από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου!
Η ανακοίνωση ήρθε τη Δευτέρα (12/5), επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του SDNA. Και τι καλύτερος τρόπος για να σηματοδοτηθεί αυτή η ιστορική στιγμή, από ένα φαντασμαγορικό drone show στο λιμάνι του Σίδνεϊ;
Στον νυχτερινό ουρανό της αυστραλιανής μεγαλούπολης σχηματίστηκαν με drones τα σήματα των ομάδων που θα συμμετάσχουν, οι σημαίες των χωρών τους, το logo του NBL, η ημερομηνία του τουρνουά, το site των εισιτηρίων, αλλά και το όνομα και το μήνυμα της διοργάνωσης: Pavlos Giannakopoulos – Honouring The Legacy.
Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στην επιβλητική «Qudos Bank Arena», με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού AKTOR, της Παρτιζάν, των Sydney Kings και των Adelaide 36ers, ενώ Παναθηναϊκός και Παρτιζάν θα αναμετρηθούν και σε φιλικό αγώνα στην «John Cain Arena» της Μελβούρνης.
Ο Βασίλης Παρθενόπουλος μίλησε για το ιστορικό event που ανεβάζει τον πήχη ακόμη ψηλότερα και δείχνει ότι η λάμψη του Παύλου Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού δεν έχει σύνορα.
Οι εικόνες; Μαγικές. Το συναίσθημα; Ανατριχιαστικό. Το μήνυμα; Ο Παναθηναϊκός είναι παντού!
https://x.com/nbl/status/1921904263325737042?s=46&t=zS2lZicG2Kz-wnLMI47xEw