Μπάσκετ

Σπανούλης: «Δεν ξέρω γιατί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν το όνομά μου»

Σπανούλης: «Δεν ξέρω γιατί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν το όνομά μου»

Ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό της Euroleague, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR φώναζαν το όνομά του στον ημιτελικό.

Ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό της Euroleague, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR φώναζαν το όνομά του στον ημιτελικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι τρομερό συναίσθημα που είμαστε εδώ. Είχαμε δυο σπουδαίους ημιτελικούς, ο κόσμος απόλαυσε τα ματς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι ένας ματς και ελπίζω η καλύτερη ομάδα να κερδίσει το τρόπαιο»

Για το ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναξαν το όνομά του: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Δεν ξέρω γιατί έγινε. Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου. Το δεύτερο σπίτι μου. Ήμουν συγκεντρωμένος στον αγώνα».

Για το turning point της σεζόν: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένο. Πολλές στιγμές στη σεζόν φτιάχνουν τον χαρακτήρα σου. Μεγάλες νίκες, μεγάλες ήττες. Σο μπάσκετ όλα μπορούν να συμβούν. Σημασία έχει πως αντιδράς. Προπονώ παίκτες με αφοσίωση, με κίνητρο και αυτό είναι προνόμιο για κάθε προπονητή».

Για τον Μαμ Τζαϊτέ: «Προσπαθώ να πάρω το καλύτερο από κάθε παίκτη. Πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι. Τους είπα όταν ήρθα ότι όλοι είναι σημαντικοί. Οι προπονητές νιώθουμε το ματς. Δεν προετοιμάζω από πριν ποιος θα παίξει πολύ ή λίγο. Εξαρτάται από το ματς. Πολλές φορές βάζουμε παίκτες που δεν περιμένει ο κόσμος γιατί το νιώθουμε. Είναι ρίσκο. Αλλά είμαστε εδώ για να παίρνουμε ρίσκα και αποφάσεις. Κάποιες φορές σωστές, κάποιες λάθος».

Για το mentality του: «Αγαπώ το μπάσκετ. Σέβομαι τους πάντες. Το μπάσκετ είναι στο αίμα μου. Και όταν ήμουν παίκτης, όπως και ο Σάρας, πάντα ασχολούμασταν με τους συμπαίκτες μας. Το ίδιο κάνουμε τώρα. Το θέμα είναι να εξελίσσεσαι και να αγαπάς αυτό που κάνεις, να είσαι ειλικρινής με τους παίκτες σου. Στο τέλος η ειλικρίνεια νικάει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version