Μπάσκετ

Ελληνικές πιέσεις να μη γίνει το final 4 στο ΟΑΚΑ – Ποιος επιθυμεί διακαώς το Βελιγράδι!

Ελληνικές πιέσεις να μη γίνει το final 4 στο ΟΑΚΑ – Ποιος επιθυμεί διακαώς το Βελιγράδι!

Κάποιοι.... εντός των συνόρων δε θέλουν να διεξαχθεί το final 4 του 2026 στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ!

Κάποιοι…. εντός των συνόρων δε θέλουν να διεξαχθεί το final 4 του 2026 στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ!

Τόσο το γήπεδο του Παναθηναϊκού, όοσ και αυτό στο Βελιγράδι είναι μέσα στις πιθανές επιλογές για να φιλοξενήσουν το επόμενο final 4.

Η διοργανώτρια αρχή ζητάει την τελική απάντηση της ελληνικής Πολιτείας έως τις 15/06 καθώς το Βελιγράδι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 7 εκατ ευρώ.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει στο… συρτάρι της μια πρόταση ύψους 9 εκατ. ευρώ και μένει να την καταθέσει. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχουν πάρει όλο με… καλό μάτι την πιθανότητα να γίνει στο ΟΑΚΑ το final 4.

Οπως μεταδόθηκε στην εκπομπή “Magic Euroleague” του sdna.gr, υπάρχουν ελληνικές πιέσεις να μην κατατεθεί υποψηφιότητα και εν τέλει το final 4 να γίνει στο Βελιγράδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version