Ποδόσφαιρο

«Σειρήνες» από το Μεξικό για τον Πελίστρι

Δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρει ότι η Κλουμπ Αμέρικα έχει στα «ραντάρ» της τον Φακούντο Πελίστρι του Παναθηναϊκού.

«Σειρήνες» από το Μεξικό για τον Φακούντο Πελίστρι.

Όπως αναφέρει το «VoxPopuli» ο Ουρουγουανός εξτρέμ του Παναθηναϊκού βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Κλουμπ Αμέρικα για να αντικαταστήσει τον Μπράιαν Ροντρίγκες ο οποίος αποχωρεί για να παίξει στην Ευρώπη!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα στοιχεία που διαθέτει o εξτρέμ του «τριφυλλιού» αρέσουν ιδιαίτερα στον προπονητή της ομάδας, Αντρέ Ζαρντίνε, ο οποίος εισηγήθηκε σε ανθρώπους της ομάδας να ξεκινήσουν διερευνητικές επαφές με την πλευρά του παίκτη!

Ο Φακούντο Πελίστρι έχει με τον Παναθηναϊκό συμβόλαιο ως το 2028 και στην πρώτη του χρονιά με τα «πράσινα» κατέγραψε 35 συμμετοχές, μετρώντας τέσσερα τέρματα και πέντε ασίστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version