Επικαιρότητα

«Έπεσε» το ChatGPT: Αναφορές για προβλήματα σε όλο τον κόσμο

«Έπεσε» το ChatGPT: Αναφορές για προβλήματα σε όλο τον κόσμο

Σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία του ChatGPT της OpenAI αναφέρουν χρήστες απ’ όλο τον κόσμο, που έχουν ως αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η χρησιμοποίηση των υπηρεσιών του.

Σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία του ChatGPT της OpenAI αναφέρουν χρήστες απ’ όλο τον κόσμο, που έχουν ως αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η χρησιμοποίηση των υπηρεσιών του. Παρ’ ότι ο ιστότοπος φορτώνει κανονικά, το chatbot δεν ανταποκρίνεται σε ερωτήματα, εμφανίζοντας μηνύματα σφάλματος που παραπέμπουν σε προβλήματα δικτύου.

Σημειώνεται ότι οι δυσλειτουργίες αφορούν και στις υπόλοιπες υπηρεσίες Τεχνητής Νοημοσύνης της OpenAI, όπως το Sora text-to-video AI και τα APIs της OpenAI.

Όπως αναφέρει το Downdetector, οι πρώτες αναφορές προβλημάτων για την Ελλάδα καταγράφηκαν λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, ενώ κορυφώθηκαν μετά τις 14:00. Στη συνέχεια, ενημέρωσε την κατάσταση του ChatGPT σε «μερική διακοπή λειτουργίας» και σημείωσε «αυξημένα ποσοστά σφαλμάτων στο Sora».

Η εταιρεία OpenAI δήλωσε ότι εργάζεται για την αποκατάσταση και έχει εντοπίσει την αιτία της δυσλειτουργίας, ωστόσο δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ακριβές χρονοδιάγραμμα για την επίλυση των προβλημάτων.

Πηγή: enikos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version