Επικαιρότητα

Κρήτη: Τύπος πήγε για ληστεία σε περίπτερο με κούτα στο κεφάλι και σαγιονάρες!

Κρήτη: Τύπος πήγε για ληστεία σε περίπτερο με κούτα στο κεφάλι και σαγιονάρες!

Απίθανα πράγματα.

Η μία είδηση, αρκετά σοβαρή, είναι ότι ένας 33χρονος πήγε σε περίπτερο στο Ηράκλειο Κρήτης κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο και απείλησε τον εργαζόμενο, ζητώντας του δύο πακέτα τσιγάρα και 180 ευρώ.

Τα πήρε και εξαφανίστηκε, αλλά για κακή του τύχη συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης και κρατείται από τις αρχές. Τη δεύτερη είδηση, ωστόσο, αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου Μανόλης Γεωργιουδάκης στο creta24.gr. Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε αποπειραθεί να ληστέψει ακόμη μια φορά το συγκεκριμένο περίπτερο στις 24 Μαΐου.

Τότε, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, είχε πάει φορώντας μια κούτα στο κεφάλι για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και σαγιονάρες, αλλά έφυγε με άδεια χέρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version