Μπάσκετ

Ο Γιουρτσεβέν βλέπει από κοντά τους τελικούς στην Τουρκία

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν εκμεταλλεύτηκε τις διακοπές του για να βρεθεί στην Τουρκία και να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Μπεσίκτας.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό με αρνητικό πρόσημο, μιας και η ομάδα δεν κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα της ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη. Ο «επτάστερος» ετοιμάζεται για την νέα σεζόν, έχοντας ήδη αποκτήσει τον Τι Τζει Σορτς, ενώ βρίσκεται κοντά στους Βασίλη Τολιόπουλο και Νίκο Ρογκαβόπουλο.

Ένας από τους παίκτες που δεν είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους», είναι ο Ομέρ Γιουρτσεβέν. Ο Τούρκος σέντερ πραγματοποίησε μία μέτρια σεζόν, τηρουμένων των αναλογιών, αλλά και των υψηλών προσδοκιών που υπήρχαν λόγω της φοβερής παρουσίας του Ματίας Λεσόρ, μέχρι και τον τραυματισμό του.

Ο Γιουρτσεβέν πάντως αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις διακοπές του, χωρίς να αποχωρίζεται το αγαπημένο του σπορ. Ο Τούρκος ψηλός βρίσκεται στην πατρίδα του και παρακολουθεί από κοντά τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στην πρώην ομάδα του, Φενέρμπαχτσε και την Μπεσίκτας.

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία από το γήπεδο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version