Ο Παναθηναϊκός με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να αποχαιρετήσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος σήμερα (22/6), ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ, μόλις στα 31 του χρόνια.
Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού», μετά από πολλή σκέψη, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μετά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Με το τριφύλλι στη καρδιά πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και φυσικά τον περσινό θρίαμβο του Βερολίνου, όπου είχε σημαντικότατο ρόλο στην κατάκτηση της EuroLeague.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Παναθηναϊκού:
«Με την φανέλα του Παναθηναϊκού, της ομάδας που από μικρό παιδί αγαπούσες, κατέκτησες τα πάντα.
Τέσσερα Πρωταθλήματα Ελλάδος, τρία Κύπελλα και ένα τρόπαιο της EuroLeague.
Μα πάνω απ’ όλα, με την αγωνιστική σου αξία, το πάθος αλλά και το ήθος σου ως άνθρωπος και ως αθλητής κέρδισες δικαίως μια μόνιμη θέση στις καρδιές όλων μας.
Είχες μια σπουδαία καριέρα και άξιζες σε απόλυτο βαθμό όλα όσα πέτυχες. Ουδείς σου χάρισε το οτιδήποτε. Κέρδισες τα πάντα με τον ιδρώτα και την αυταπάρνηση που έδειχνες κάθε μέρα, εντός κι εκτός γηπέδου.
Όποιο κι αν είναι το επόμενό σου βήμα, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά: σεβασμό, ήθος, προσπάθεια.
Ιωάννη Παπαπέτρου, σε ευχαριστούμε για όλα όσα ζήσαμε μαζί.
Θα είσαι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μέλος της οικογένειας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας».