Το 69% θεωρεί την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν απαράδεκτη ενώ το 76% έχει αρνητική γνώμη για τον Ντόναλντ Τραμπ.
Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί την δυναμική της έναντι του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis, ενώ η Πλεύση Ελευθερίας βρίσκεται στην τρίτη θέση.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, δέκα κόμματα θα ήταν στη Βουλή αν είχαμε τώρα εκλογές, ενώ ακόμη ένα διεκδικεί την είσοδό του.
Συγκεκριμένα στην εκτίμηση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 28,5% έναντι 13,1% του ΠΑΣΟΚ. Στην τρίτη θέση η Πλεύση Ελευθερίας με 12,3% ενώ ακολουθούν το ΚΚΕ με 9,9%, η Ελληνική Λύση με 9,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 5,9%.
Η Νίκη έχει ποσοστό 3,7%, ενώ το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη φαίνεται να μπαίνει στη Βουλή καθώς έχει ποσοστό 3,6%.
Στο 3% είναι η Νέα Αριστερά και το Κίνημα Δημοκρατίας και στο 2,8% η Φωνή Λογικής.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ