Όλα όσα ανέφερε ο Δ. Γιαννακόπουλος.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ενεργά στην αγορά, αναζητώντας έναν παίκτη στη θέση «5» που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα και θα αποτελέσει πολύτιμο στήριγμα για τον Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος σέντερ, μέχρι τον τραυματισμό του, ήταν ο κορυφαίος στη θέση του στην Ευρώπη και η παρουσία ενός ακόμα δυνατού ψηλού κρίνεται απαραίτητη.
Παρότι η περίπτωση του Γιόνας Βαλαντσιούνας παραμένει ανοιχτή και δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, οι «πράσινοι» εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, ειδικά σε μια αγορά που δεν προσφέρει πληθώρα επιλογών για τη συγκεκριμένη θέση.
Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι προέρχεται και πάλι από το ΝΒΑ και δεν είναι άλλο από εκείνο του Ρισόν Χολμς. Μάλιστα, γύρω από τον Αμερικανό σέντερ υπήρξε και ένα ενδιαφέρον περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Συγκεκριμένα, σε story που ανέβασε στο Instagram, ένας από τους ακολούθους του σχολίασε: «Αν έρθει ο Χολμς, θα γίνει ο Ναν των ψηλών, θυμήσου το». Η απάντηση του Γιαννακόπουλου ήταν χαρακτηριστική: «Εγώ να το θυμηθώ; Εγώ το ξέρω φίλε».
⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο