Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Γεντβάι

Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Γεντβάι

Το πρόβλημα που αποκόμισε ο Γεντβάι.

Σε ρυθμούς Σάμσουνσπορ μπήκε από σήμερα ο Παναθηναϊκός, καθώς ξεκίνησε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» για το παιχνίδι της Πέμπτης (21/8).

Ο Ρουί Βιτόρα απέκτησε άλλον έναν πονοκέφαλο, πλην του Φίλιπ Τζούριτσιτς που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Θεραπεία έκανε ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σαχτάρ. Η συμμετοχή και των δύο στο πρώτο ματς με την τουρκική ομάδα για τα play off του Europa League, θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι υπόλοιποι παίκτες των «πρασίνων» ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, που περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρό χώρο, δίτερμα και άσκηση εναλλαγής φάσεων παιχνιδιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version