Επικαιρότητα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης «σπάει» τη σιωπή του: «Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα που να με καθιστά επικίνδυνο»

«Την Δευτέρα επιστρέφει σπίτι του» λέει ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή .

Μήνυμα μέσα από το «Δρομοκαΐτειο» έστειλε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος βρίσκεται στο ψυχιατρικό νοσοκομείο από το πρωί της Πέμπτης 14 Αυγούστου.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης που βρίσκεται ακόμη στο «Δρομοκαΐτειο» δήλωσε στο Star πως δεν «πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα που να χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας και που μπορεί να με καταστήσει επικίνδυνο είτε για τον εαυτό μου είτε για τρίτους».

Παράλληλα τονίζει πως «υπήρχε άθλια μεθόδευση πίσω από αυτή την δοκιμασία» και ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράσταση.

Συγκεκριμένα το μήνυμα του Γιώργου σύμφωνα με το Star είναι το ακόλουθο: Ο προσωρινός μου εγκλεισμός εδώ στο Δρομοκαΐτειο έγινε χωρίς να ερωτηθώ και ερήμην μου.

Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα που να χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας και που μπορεί να με καταστήσει επικίνδυνο είτε για τον εαυτό μου είτε για τρίτους.

Υπήρχε άθλια μεθόδευση πίσω από αυτή την δοκιμασία.

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, θαυμαστές, συνεργάτες, φίλους, τους επιχειρηματίες του fever για την αμέριστη συμπαράσταση, για την στήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε αυτή την δύσκολη προσωπική στιγμή.

Νοιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναμένεται να πάρει αύριο Δευτέρα 18 Ιουλίου εξιτήριο από το νοσοκομείο καθώς όπως έχει τονίζει ο δικηγόρος του «αύριο επιστρέφει στο σπίτι του».

Πλέον με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις απέναντι στον στενό οικογενειακό του κύκλο, με τον οποίο είναι σε κόντρα, καθώς όπως είχε κάνει γνωστό ήτα έτοιμος να καταθέσεις μήνυση κατά της αδερφής του.

Να θυμίσουμε πως χθες Σάββατο 16 Αυγούστου η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη με ανακοίνωση είχε ξεκαθαρίσει πως ««αξία έχει η υγεία και η ζωή του Γιώργου, οτιδήποτε άλλο δεν μας αγγίζει».

Η ανακοίνωση είχε ως εξής: «Για εμάς την οικογένεια του Γιώργου, αξία έχει η υγεία, η ασφάλεια και η ζωή του. Οτιδήποτε άλλο, δεν μας αφορά, δεν μας αγγίζει, δεν το προσεγγίζουμε. Σίγουρα δε, δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο αντιδικίας.

Όταν εκλείψει ο κίνδυνος για τη ζωή του, μπορεί ο οποιοσδήποτε τρίτος να κάνει δηλώσεις, να εκφράσει θέσεις και να υποστηρίξει οτιδήποτε θεωρεί ότι θα τον καταστήσει οικείο και αγαπητό».

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version