Ποδόσφαιρο

Σάντσες: «Πολύ μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός – Να βοηθήσω να κατακτήσουμε τίτλους»

Έτοιμος για τίτλους με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Ρενάτο Σάντσες.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ρενάτο Σάντσες μετά την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήταν πολλοί οι λόγοι που ήρθα διότι ήξερα πως ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, μία φανταστική ομάδα. Παράλληλα ο προπονητής του Παναθηναϊκού υπήρξε ο πρώτος μου προπονητής οπότε είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Πραγματικά η αλήθεια είναι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Ήρθα για να μπορέσω να βοηθήσω να κατακτήσουμε τίτλους με δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Έρχομαι με τη σειρά μου για να βοηθήσω για να μπορέσουμε να πάρουμε τίτλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version