Ο Παναθηναϊκός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.
Μετά την άφιξη του Ρενάτο Σάντσες, ο Πορτογάλος πέρασε χθες με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Πρόκειται για ένα τυπικό ζήτημα και για ένα τελευταίο έγγραφο που περιμένει το τριφύλλι από την Παρί, προκειμένο να επισημοποιήσει τον δανεισμό του παίκτη. Ολα αυτά θα συμβούν μέσα στην ημέρα.
Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση παίκτη στο “10” και αυτή θα είναι η επόμενη μεταγραφή του. Πάντα στο “κάδρο” υπάρχουν οι Ταμπόρδα και Ουναϊ και μένει να δούμε ποιες θα είναι οιν οριστικές εξελίξεις.
Τούτη τη στιγμή, αυτός που φαίνεται να έχει προβάδισμα είναι ο Αργεντινός της Μπόκα για τον οποίο οι “πράσινοι” έχουν κάνει ήδη πρόταση ύψους 4,5 εκατ. δολλαρίων για το 80% των δικαιωμάτων του.