Επιστημονικής φαντασίας τα σενάρια περί συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη.
Η O Jogo μπορεί να κάνει λόγο για deal των δυο ομάδων, ωστόσο αυτό απέχει από την πραγματικότητα.
Και αυτό γιατί εν έχει υπάρξει καμία συμφωνία μεταξύ του «τριφυλλιού» και της ομάδας της Λισαβόνας για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς ο πορτογαλικός σύλλογος γνωρίζει ακριβώς ποιες είναι οι απαιτήσεις των «πρασίνων» για τον Έλληνα στράικερ.
Μάλιστα στις τάξεις του Παναθηναϊκού, είναι ενοχλημένοι από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα που έρχονται στο φως τις τελευταίες ώρες, αλλά και από το γεγονός ότι η Σπόρτινγκ έχει προσεγγίσει τον Ιωαννίδη, χωρίς να έχει συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός λοιπόν δεν προτίθεται να τον δώσει με 18 και 20 εκατομμύρια, καθώς το… πλαφόν είναι από 25 μύρια και πάνω.