Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πάτησε στη Σαμψούντα η αποστολή του «τριφυλλιού» για τη ρεβάνς με τη Σάμσουνσπορ

Παναθηναϊκός: Πάτησε στη Σαμψούντα η αποστολή του «τριφυλλιού» για τη ρεβάνς με τη Σάμσουνσπορ

Στη Σαμψούντα έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης 927/8) η αποστολή του Παναθηναϊκού, ενόψει της ρεβάνς με τη Σάμσουνσπορ.

Πάτησε Τουρκία ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” αναχώρησαν το πρωί της Τετάρτης για τη Σαμψούντα, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (28/8) αντιμετωπίζουν τη Σάμσουνσπορ, στη ρεβάνς του υπέρ τους 2-1 από το ΟΑΚΑ, όταν τα γκολ των Κυριακόπουλου και Πάλμερ-Μπράουν, έδωσαν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στο τριφύλλι.

Η ομάδα του Ρουί Βιτόρια, θα προπονηθεί σήμερα στο γήπεδο της τουρκικής ομάδας, ενώ στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην οποία θα μιλήσει ο Ίβηρας τεχνικός και ένας παίκτης του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή του «τριφυλλιού» απαρτίζουν οι:

Ντραγκόφσκι, Λαφόν, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Ιωαννίδης, Ζαρουρί, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου, Τζούρισιτς, Κυριακόπουλος, Φικάι, Λάβδας, Σκαρλατίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version