Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα έγινε το απόγευμα (10/9/2025) στον Πειραιά με λεωφορείο να συγκρούεται με τραμ κοντά στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Μικράς Ασίας.
Το λεωφορείο στον Πειραιά ήταν σταματημένο σε στάση όταν το τραμ δεν κατάφερε να σταματήσει και χτύπησε το πίσω μέρος του λεωφορείου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ζαλίστηκε και δεν κατάφερε να σταματήσει εγκαίρως.
Η τροχαία αναφέρει ότι υπάρχουν 30 ελαφρά τραυματίες οι οποίοι επέβαιναν στο αστικό λεωφορείο, ενώ στο σημείο βρίσκονται κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ, που παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.
Κάποιοι επιβάτες χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους χωρίς κανείς να ειναι σοβαρά τραυματισμένος, ενώ μέσα στους τραυματίες είναι και οι δύο οδηγοί. Κάποιοι επιβάτες που μίλησαν περιέγραψαν την σύγκρουση ως «ιδιαίτερα σφοδρή».
Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος σοβαρά τραυματισμένος.
Πηγή: newsit.gr