Μπάσκετ

Σερέλης στο P24: «Δώσαμε χαρά σε πολύ κόσμο και είμαστε χαρούμενοι που βρεθήκαμε στην Αυστραλία – Στόχος μας και τα 3 τρόπαια»

O Xρήστος Σερέλης, μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη και το Panathinaikos24.gr για το 7ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στην Αυστραλία, κάνοντας τον απολογισμό των φιλικών, αλλά και μεταφέροντας τις δικές του σκέψεις από όσα έζησαν οι "πράσινοι" κοντά στους Έλληνες της ομογένειας.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία και δυο νίκες την παρουσία του στην Αυστραλία, στο πλαίσιο του 7ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν  επικράτησε 106-89 των Adelaide 36ers, με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο και τον Ρισόν Χολμς, να πραγματοποιούν σπουδαία εμφάνιση, ενώ για μια ακόμη φορά, ο Κέντρικ Ναν, ήταν… εξωγήινος προϊδεάζοντας τους πάντες για το τι θα ακολουθήσει στη διάρκεια της σεζόν.

Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν και assistant coach του επτάστερου, Χρήστος Σερέλης, μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη ο οποίος βρίσκεται στο Σίδνεϊ. Ο coach Σερέλης, έκανε τον απολογισμό της σπουδαία εμπειρίας για το ταξίδι στην Αυστραλία, μίλησε για τον «πατριάρχη» του συλλόγου, Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ μοιράστηκε τις πρώτες του εντυπώσεις από την εμφάνιση του Ρισόν Χολμς.

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός, στάθηκε και στη σημασία που είχαν τα συγκεκριμένα φιλικά παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό, έκανε αναφορά στον Τι Τζέι Σορτς, την ενίσχυση της ομάδας και το «βάθος» που έχει στο ρόστερ, ενώ σημείωσε ότι ο μοναδικός στόχος του «τριφυλλιού» για τη σεζόν 2025/26 είναι η κατάκτηση και των τριών τροπαίων!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη στον Γιώργο Πετρίδη για το Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version