Μπάσκετ

Σαν σήμερα το 2001- Φώτσης, ο πρώτος Έλληνας στο ΝΒΑ

Μια ιστορική μεταγραφή επικυρώθηκε σαν σήμερα , καθώς ο Αντώνης Φώτσης έγινε ο πρώτος Έλληνας που έπαιξε στο ΝΒΑ και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή.

Οι άνθρωποι των Μέμφις Γκρίζλις επέλεξαν τον πάουερ φόργουορντ του «τριφυλλιού» και έκανε γνωστό το όνομα του …Panathinaikos και στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

Μάλιστα ο Φώτσης είχε 28 συμμετοχές στο ΝΒΑ εκείνη τη σεζόν ενώ το προσωπικό του ρεκόρ ήταν 21 πόντοι εναντίον των Ορλάντο Μάτζικ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version