Ποδόσφαιρο

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ: Ο Παλάσιος «κάρφωσε» στο 95′ την ΑΕΛ του Πετράκη που είπε «βάζελο» τον Παναθηναϊκό!

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είχε την... απάντηση στην αυθάδεια του προπονητή της ΑΕΛ.

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λεβαδειακός πέρασε με το «διπλό» από την έδρα της ΑΕΛ Novibet, επικρατώντας με 1-2 για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Σεμπάστιαν Παλάσιος, δίνοντας έτσι… απάντηση, στον προπονητή της ΑΕΛ, που πριν λίγες μέρες είχε αποκαλέσει «βάζελο» τον Παναθηναϊκό!

Γκολ: 82′ Κάτρης (αυτ.) – 43′ Συμελίδης, 95′ Παλάσιος

Κίτρινες: 33′ Ατανάσοφ, 53′ Παπαγεωργίου, 59′ Στάικος, 90′ Γιούσης – 49′ Συμελίδης, 66′ Φίλων, 80′ Γκούμας, 88′ Τσιμπόλα

Κόκκινες: –

ΑΕΛ Novibet (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Παντελάκης, Κοσονού, Παπαγεωργίου (74′ Πασάς), Δημηνίκος (46′ Βαρσάμης), Σουρλής (10′ λ.τρ. Τούπτα), Στάικος (60′ Σαγάλ), Ατανάσοφ (74′ Πέρεζ), Γιούσης, Γκαράτε.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Λοντίγκιν, Φίλων (76′ Λιάγκας), Κάτρης, Τσιβελεκίδης, Τσάπρας (67′ Κωστή), Τσιμπόλα, Λαμαράνα (85′ Όζμπολτ), Μανθάτης, Γκούμας (85′ Παλάσιος), Συμελίδης (67′ Βήχος), Πεντρόσο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version