Ποδόσφαιρο

Νικολακόπουλος: «Eίδα επιθετικό φάουλ στο γκολ του Σφιντέρσκι – Δεν έχει σοβαρές ομάδες το Europa League»

Νικολακόπουλος: «Eίδα επιθετικό φάουλ στο γκολ του Σφιντέρσκι – Δεν έχει σοβαρές ομάδες το Europa League»

Την άποψη ότι το γκολ του Σφιντέρσκι κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις, ήταν επιθετικό φάουλ και ότι το Europa League δεν έχει σοβαρές ομάδες, εξέφρασε ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος!

O Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από τη Βέρνη επικρατώντας 4-1 της Γιούνγκ Μπόις για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Εuropa League. Το πρώτο γκολ του τριφυλλιού, ήρθε από το πόδι του Κάρολ Σφιντέρσκι στο 10ο λεπτό, ωστόσο ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, εξέφρασε την άποψη ότι αυτό είναι επιθετικό φάουλ!

«Εγώ για επιθετικό φάουλ το είδα να σας πω την αλήθεια. Ήταν εντελώς στο όριο και το πόδι του ήταν πιο ψηλά από το κεφάλι του αντιπάλου παρά το γεγονός ότι δεν το βρίσκει καθόλου. Μαγκιά του φορ είναι βέβαια.».

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Κώστας Νικολακόπουλος, στάθηκε και στη δυναμική του Εuropa League τονίζοντας ότι: «Είναι ωραίο που κέρδισε μια ελληνική ομάδα γιατί δεν είχαμε νίκη. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι κοιτώντας το Europa League είδα πως δεν υπάρχουν θηρία. Πέρυσι πχ. ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ok, υπάρχει Μπέτις, Ρόμα, Βίλα, Νότιγχαμ αλλά δεν βλέπω δυνατές ομάδες. Η Άστον Βίλα φέτος είναι χάλια. Εγώ στη θέση του Παναθηναϊκού θα σκεφτόμουν να πάω με βάση τη νίκη και τον ανταγωνισμό.».

Exit mobile version