Μπάσκετ

Λεσόρ σε Νιλικινά: «Σωστή πόλη, λάθος χρώμα»

Ο Ματίας Λεσόρ θέλησε να... πικάρει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Φρανκ Νιλικινά.

Ο Ματίας Λεσόρ σχολίασε την μεταγραφή του Φρανκ Νιλικίνα στον Ολυμπιακό με τον Γάλλο άσο του Παναθηναϊκού να γράφει στο instagram: «Σωστή πόλη, λάθος χρώμα».

O Φρανκ Νιλικίνα αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, με τον Γάλλο γκαρντ να πραγματοποιεί σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τα «ερυθρόλευκα» στο ΣΕΦ.

Ο συμπαίκτης του στην Εθνική Γαλλίας και φίλος του, Ματίας Λεσόρ, δεν άφησε ασχολίαστη την μεταγραφή του 27χρνου γκαρντ στους «ερυθρόλευκους», με τον ψηλό του Παναθηναϊκού να γράφει στο instagram: «Σωστή πόλη, λάθος χρώμα», καλωσορίζοντας τον με αυτόν τον τρόπο στην Ελλάδα και στην Αθήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version