Μπάσκετ

Πέθανε ο Λόρενς Μότεν, άλλοτε NBAer και παίκτης του Παπάγου

Ο εκλιπών αγωνίστηκε στην ομάδα του Παπάγου το 1997.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 53 ετών άφησε ο Λόρενς Μότεν, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στο NBA και στον Παπάγο.

Ο Λόρενς Μότεν ήταν γνώριμος στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του από τον Παπάγο το 1997, τότε που το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν το καλύτερο στην Ευρώπη.

Ο εκλιπών αγωνίστηκε από το 1995 έως το 1997 στους Βανκούβερ Γκρίζλις (6.6 πόντοι, 1.6 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ ανά 16.1 λεπτά σε 111 αγώνες), ενώ στη συνέχεια πέρασε και από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Είχε περάσει ακόμα από ομάδες της CBA και της G-League, αλλά και μικρότερων λιγκών των ΗΠΑ.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version