Το συλλογικό ποδόσφαιρο μπαίνει στον… πάγο για δέκα μέρες, καθώς έχουμε την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Από αυτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι διεθνείς του Παναθηναϊκού, με δέκα εξ’ αυτών να καλούνται στις εθνικές τους ομάδες.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Τάσος Μπακασέτας κλήθηκε να εκπροσωπήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τις αναμετρήσεις με την Σκωτία και την Δανία. Εκεί θα βρίσκεται και ο Μανώλης Σιώπης, στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Οι τερματοφύλακες της ομάδας, Μπαρτολομιέι Νταγκόφσκι και Αλμπάν Λαφόν κλήθηκαν από τις εθνικές Πολωνίας και Ακτή Ελεφαντοστού αντίστοιχα. Στην εθνική Πολωνίας θα είναι και ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ενώ σε εκείνη της Σλοβενίας θα βρίσκεται ο Άνταμ Τσέριν.
Μετά από τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό, ο Αχμέντ Τουμπά κλήθηκε στην εθνική Αλγερίας, ενώ μόνιμο μέλος και αρχηγός της εθνικής Ισλανδίας είναι και ο Ίνγκι Ίνγκασον. Τέλος, οι Αντριάνο Μπρέγκου και Έλτον Φικάι κλήθηκαν στις εθνικές ελπίδων της Ελλάδας και της Αλβανίας αντίστοιχα.