Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «O Πελίστρι που φορτσάρει και ο Βοτανικός – Κουβαλάει την απώλεια του Μπάλντοκ ο Παναθηναϊκός»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Διονύση Δεσύλλα.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, στάθηκε μέσω της εκπομπή «Newsroom» στην περίπτωση του Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος φορτσάρει ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος στην αναμέτρηση με τον Άρη, αλλά και στην κατάσταση των Ρενάτο Σάντσες και Σιρίλ Ντέσερς.

Από εκεί και πέρα μίλησε για τα επόμενα βήματα για το γήπεδο στον Βοτανικό, αλλά και για εκείνο του Ερασιτέχνη.

Επίσης, μίλησε στους Τάσο Νικολόπουλο και Νίκο Ζέρβα για τη μαύρη επέτειο της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version