Μπάσκετ

Αποσύρθηκε πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού – Το «αντίο» των «πρασίνων» (photo)

Ο Παναθηναϊκός δεν τον ξέχασε μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Ντεσόν Τόμας, ο οποίος ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, σε ηλικία 34 ετών, αποφάσισε να ολοκληρώσει την πλούσια καριέρα του, βάζοντας έτσι τίτλους τέλους στην πορεία του στα παρκέ.

Ο Τόμας αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την διετία 2018–2020, με τους «πράσινους» να είναι η μοναδική ομάδα στην καριέρα του στην οποία έπαιξε για περισσότερες από μία σεζόν.

Με το «τριφύλλι» κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2019), ενώ στην Euroleague σημείωσε μέσο όρο 9,2 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 229 εμφανίσεις με τις ομάδες Ναντέρ, Μπαρτσελόνα, Αναντολού Εφές, Μακάμπι, Παναθηναϊκό, Μπάγερν, Αρμάνι Μιλάνο και Βιλερμπάν.

Η «πράσινη» ΚΑΕ τίμησε τον πρώην παίκτη της, σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτησή του: «Ευχαριστούμε, Τόμας, για το ταξίδι σου και την αγάπη σου για το παιχνίδι. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα για ό,τι έρθει στη συνέχεια».

Παράλληλα, αρκετοί πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό έστειλαν μηνύματα με θερμές ευχές, ενώ και ο Τι Τζέι Σορτς συνεχάρη τον Αμερικανό άσο για την καριέρα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version