Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αλλαγή στο ιατρικό τιμ, ανέλαβε ο Λάλος της ΑΕΚ

Αλλαγή στο ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού

Ο επί σειρά ετών γιατρός της ΑΕΚ, Χάρης Λάλος θα προστεθεί στο ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Την Δευτέρα (17/11) ο Χάρης Λάλος ανακοίνωσε με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως εκείνος αποχωρεί από την ΑΕΚ από προσωπική του επιλογή, μετά από σχεδόν δέκα χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Εκείνος όμως αναμένεται να μείνει στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, αφού θα συνεχίσει να εργάζεται σε μεγάλο σύλλογο της Stoiximan Superleague και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό.

Ο Χάρης Λάλος θα προστεθεί στο ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» και θα είναι υπεύθυνος για τα ιατρικά θέματα που θα προκύπτουν στην καθημερινότητα της ομάδας. Κάπως έτσι οι «πράσινοι» δείχνουν ότι, πέρα από τις διοικητικές θέσεις, θέλουν να ενισχύσουν όλα τα τμήματα του συλλόγου στο ξεκίνημα αυτό του νέου πρότζεκτ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version