Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα παρουσιάστηκε σήμερα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, την ώρα που στο Κορωπί βρέθηκε και ο Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους, με τους πρώτους διεθνείς να επιστρέφουν στο «Γ. Καλαφάτης». Συγκεκριμένα, οι Σφιντέρσκι, Ίνγκασον, Μπρέγκου και Φικάι ενσωματώθηκαν κανονικά, ενώ ο Πελίστρι έκανε χαλαρό πρόγραμμα.
Ο Ντραγκόφσκι απουσίαζε με άδεια, ενώ εκτός προπονήσεων παρέμειναν οι Σιώπης, Τσέριν και Λαφόν. Ο Κυριακόπουλος συνέχισε θεραπεία, ενώ οι Ντέσερς, Καλάμπρια, Κώτσιρας και Νίκας (που ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές) δούλεψαν ατομικά.
Ιδιαίτερη στιγμή της ημέρας αποτέλεσε η παρουσία του νέου τεχνικού διευθυντή, Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα, ο οποίος συστήθηκε επίσημα στους παίκτες πριν την έναρξη του προγράμματος.
Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με πρωινή προπόνηση στο “Γ. Καλαφάτης” συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και συνέχισαν στο γήπεδο με τακτική και παιχνίδι. Στην προπόνηση επέστρεψαν οι Σφιντέρσκι, Ίνγκασον, Μπρέγκου και Φικάι μετά τις εθνικές τους υποχρεώσεις, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Πελίστρι. Με άδεια απουσίασε ο Ντραγκόφσκι και εκτός ήταν οι διεθνείς Σιώπης, Τσέριν και Λαφόν. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κώτσιρας, Καλάμπρια, Ντέσερς, Σάντσες και ο Νίκας λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Κυριακόπουλος. Πριν από την προπόνηση παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μιγκέλ Κορόνα».»
