Μπάσκετ

Μπήκε στο παρκέ να παίξει… άμυνα σε σουτ του Ερυθρού ο Μπαρτζώκας (video)

Προσπάθησε να παίξει... άμυνα ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν έξω φρενών με την απόδοση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και, μάλιστα, στο τρίποντο με το οποίο ο Ντεβόντε Γκράχαμ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, μπήκε μέχρι και στον αγωνιστικό χώρο!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έβλεπε την ομάδα του να αδυνατεί να ανακόψει το σερί των Σέρβων και, τη στιγμή που ο Γκράχαμ διαμόρφωσε το 67-65 — ολοκληρώνοντας την ανατροπή από το -12 — έφτασε στο σημείο να βρεθεί σχεδόν πάνω στον Αμερικανό, σαν να επιχειρούσε να τον… μαρκάρει.

Ο Μπαρτζώκας έκανε κίνηση προς τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα την ώρα του σουτ, πατώντας στο παρκέ, προσπαθώντας φανερά να επηρεάσει την προσπάθεια.

Παρά ταύτα, ο Γκράχαμ δεν επηρεάστηκε, ενώ ο Έλληνας τεχνικός κάλεσε αμέσως τάιμ άουτ για να τα… ψάλει στους παίκτες του. Οι διαιτητές, πάντως, δεν του επέβαλαν τεχνική ποινή για την αντίδρασή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version