Επικαιρότητα

Κακοκαιρία Byron: Φεύγει από την Αττική αλλά όχι από τη χώρα – Οι περιοχές που θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να έχουν το Σάββατο η Κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλία αλλά και τα Δωδεκάνησα.

AI Summary
  • Κακοκαιρία Byron αποχωρεί από Αττική αλλά παραμένει ενεργή σε άλλες περιοχές της χώρας.
  • Υψηλός κίνδυνος για πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές εκτός Αττικής.
  • Το πρωί του Σαββάτου προβλέπονται καταιγίδες στην Κεντρική Μακεδονία.
  • Πιο πληγείσες περιοχές στην Κεντρική Μακεδονία: Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Χαλκιδική.
  • Μέχρι το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές στα Δωδεκάνησα, από τη Σάμο και νοτιότερα.

Με βροχές και καταιγίδες θα γιορτάσουν τον Άγιο Νικόλαο η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και τα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για τον καιρό του Σαββάτου (6/12/25).

Μπορεί η κακοκαιρία Byron, που προκάλεσε μεγάλα προβλήματα να «αποχαιρετά» την Αττική, ωστόσο ο κίνδυνος για πλημμυρικά φαινόμενα λόγω του καιρού, δεν πέρασε για άλλες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι επιστήμονες, το πρωί του Σαββάτου (6/12/25) θα καταγραφούν καταιγίδες στην Κεντρική Μακεδονία, κυρίως στην Πιερία, την Ημαθία, την Πέλλα και την Χαλκιδική ενώ μέχρι το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές στα Δωδεκάνησα, από τη Σάμο και νοτιότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version