Μπάσκετ

Αταμάν: «Οι Φαρίντ και Γιουρτσεβέν έπαιξαν άθλια»

Οι δηλώσεις του Αταμάν στην συνέντευξη Τύπου.

AI Summary
  • Κακό δεύτερο ημίχρονο: Ο Παναθηναϊκός έχασε τον έλεγχο μετά την αρχή της τρίτης περιόδου.
  • Σειρά 9-0: Δύο λεπτά με εύκολα καλάθια της Βαλένθια έφεραν την αλλαγή του ρυθμού.
  • Κακές επιλογές και σουτ: Λάθη, 2/15 τρίποντα και χαμένα σουτ στην ρακέτα αποφάσισαν το ματς.
  • Αποτυχία σέντερ: «Και ο Φαρίντ και ο Γιούρτσεβεν έπαιξαν άθλια», επηρέασαν σημαντικά.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Βαλένθια και γνώρισε ήττα – πισωγύρισμα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μετά από το καλό πρώτο ημίχρονο που παίξαμε το δικό μας μπάσκετ, χάσαμε το παιχνίδι στην αρχή της τρίτης περιόδου. Σε δύο λεπτά είχαν 9-0 σερί, εύκολα καλάθια, κάναμε λάθη και μετά χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο κάναμε λάθος αποφάσεις, χάσαμε όλα τα σουτ, βάλαμε 2/15 τρίποντα, χάσαμε σουτ κάτω από την ρακέτα. Πήραν αυτοπεποίθηση, ο Τόμπσον έπαιξε εξαιρετικά στο 1v1. Δεν σταματήσαμε το 1v1. Απόψε δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, η Βαλένθια έπαιξε εξαιρετικά».

Για το πόσο μεγάλη ήταν η απουσία του Φαρίντ με τα τρία γρήγορα φάουλ και πόσο επηρέασε το ματς:

«Και οι δύο σέντερ έπαιξαν άθλια. Και ο Φαρίντ και ο Γιούρτσεβεν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version