ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ο Πέτριτς!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Μλάντεν Πέτριτς, καθώς οι εξετάσεις του ήταν μια χαρά και απλά για διαδικαστικούς λόγους η ανακοίνωσή του θα γίνει την Πέμπτη! Το «33» πήρε.

«Πράσινος» ο Πέτριτς!

«Ταύρος» αποδείχθηκε στις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς! Ο Κροάτης επιθετικός πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να παίρνουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα.

Ο παίκτης ανήκει πλέον στο δυναμικό του τριφυλλιού και απλώς η ανακοίνωση πήρε παράταση για μια ημέρα, καθαρά για διαδικαστικούς λόγους. Την Πέμπτη θα κλείσει και… τυπικά η υπόθεση, ενώ στις 14:30 θα γίνει η παρουσίασή του στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ήδη, όπως σας ενημερώσαμε από νωρίς, ο Πέτριτς πήγε σήμερα στο Κορωπί, γυμνάστηκε ατομικά και ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του για το πρόβλημα στην γάμπα. Σε δύο εβδόμαδες, μάξιμουμ, θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την πράσινη φανέλα με το νούμερο «33» επέλεξε!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.