ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρισβάνης: “Θα το λύσουμε μέσα από την προπόνηση”

O Σπύρος Ρισβάνης στάθηκε στα κενά του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ μίλησε και για την φημολογία μεταγραφής του, αλλά και τους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού.

Ρισβάνης:

Αρχικά ο νεαρός αμυντικός τόνισε: “Στο πρώτο ημίχρονο βγήκε ότι δουλεύουμε στην προπόνηση. Στο δεύτερο μείναμε πίσω χωρίς να ξέρω το λόγο. Θα το λύσουμε μέσα από την προπόνηση. Αυτό το κομμάτι, το να μην μπαίνουμε χαλαρά, και τις στημένες δεν το έχουμε λύσει”.

Για το ενδιαφέρον από ομάδες της Γερμανίας: “Τα διαβάζω, τα ακούω, αλλά δεν ξέρω κάτι. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που μου έχουν δώσει την ευκαιρία να φοράω τη φανέλα της ομάδας. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους”

Για τον κόσμο: “Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους δώσουμε χαρά. Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Στόχος μας είναι να μπούμε πλει οφ και να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου”.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.841 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.