ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Μετά τις εξετάσεις θα ξέρω»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς παραδέχτηκε ότι μόλις τραυματίστηκε νόμιζε ότι είχε πάθει κάτι πολύ σοβαρό ενώ πρόσθεσε ότι μετά τις αυριανές εξετάσεις θα ξέρει το «μέγεθος» του τραυματισμού του σε δηλώσεις του σε κροατικά μέσα.

Πράνιτς: «Μετά τις εξετάσεις θα ξέρω»

Αρχικά είπε: «Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι. Τα πρώτα λεπτά μετά τον τραυματισμό μου φοβήθηκα πάρα πολύ ότι είχα πάθει σοβαρή ζημιά στον αστράγαλο, όμως όσο περνάει η ώρα νιώθω καλύτερα, Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα, όμως θα γνωρίζω περισσότερα μετά τις εξετάσεις»

Στην συνέχεια τόνισε: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, δεν υπήρχε πρόθεση, πήγαμε και οι δύο στην μπάλα, εγώ ήμουν πιο γρήγορος εκείνος καθυστέρησε και έγινε ότι έγινε. Ευτυχώς δεν είναι κάταγμα, απλώς ένα δυνατό χτύπημα.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.