ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλα δείχνουν… επιστροφή!

Πολύ δύσκολα θα χαλάσει η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να είναι κοντά σε συμφωνία με το «τριφύλλι».

Όλα δείχνουν… επιστροφή!

Ο «Κάρα» επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα μαζί με την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας από τη Βραζιλία και σύντομα θα έχει επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα, κάτι που είχε συμφωνηθεί στην τελευταία συζήτηση που είχαν οι δυο άνδρες μεταξύ τους. Σ’ αυτή, λοιπόν, θα κριθούν τα πάντα.

Όλα δείχνουν ότι η επιστροφή είναι προ των πυλών, αλλά δεν μπορούμε ακόμη να μιλάμε για κάτι οριστικό. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο τελικό ραντεβού. Η επιθυμία, πάντως, είναι αμοιβαία και αν όλα πάνε καλά και ο «τυπάρας» φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα, τότε θα αρχίσει προπονήσεις στις 15 Ιουλίου, όπως και ο Στέφανος Καπίνο, που ήταν κι αυτός στην αποστολή για το Μουντιάλ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.