ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράσινος ξανά ο «Σίφο»!

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ λύνει το συμβόλαιό του με την Ντινάμο Μόσχας είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Πράσινος ξανά ο «Σίφο»!

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του Γκόρντον Σίλντενφελντ με την Ντινάμο Μόσχας, με τον παίκτη να ενημερώνει τον Παναθηναϊκό ότι βρήκε τη φόρμουλα για να λύσει το συμβόλαιό του και είναι έτοιμος να ντυθεί ξανά στα πράσινα.

Ο Κροάτης τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Ρωσίας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», στην Πολωνία. Αν δεν αλλάξει κάτι, την τελευταία στιγμή, ο «Σίφο» θα υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο με τους «πράσινους» τη Δευτέρα και θα αποτελέσει και επισήμως ξανά ποδοσφαιριστή των Κυπελλούχων Ελλάδας.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.