ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Κάτας μίλησε για Μπόλντγουιν ενόψει του game 3

Στην πίεση που υπάρχει και στην κατάσταση του Γουέιντ Μπόλντγουιν αναφέρθηκε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Όντεντ Κάτας.

Ο Κάτας μίλησε για Μπόλντγουιν ενόψει του game 3

Στην πίεση που υπάρχει και στην κατάσταση του Γουέιντ Μπόλντγουιν αναφέρθηκε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Όντεντ Κάτας.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Όντεντ Κάτας:

«Είμαστε έτοιμοι. Το Game 2 ανήκε στον Παναθηναϊκό, έπαιξε με περισσότερη ενέργεια και επιθετικότητα σε σχέση με το Game 1. Αντέδρασε. Τώρα είναι σειρά μας να αντιδράσουμε. Κέρδισαν με 22-2 τους πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, κάτι στο οποίο είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να πάμε στο επιθετικό ριμπάουντ, είναι ο πρώτος μας στόχος. Θα δούμε τι θα συμβεί με τον Γουέιντ Μπάλντουιν, θα κάνει αύριο μία νέα μαγνητική. Θα ξέρουμε το πρωί περισσότερα για εκείνον.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχει πίεση στη EuroLeague από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Τη λατρεύουμε την πίεση. Μας αρέσουν οι προκλήσεις και έτσι πρέπει να προσεγγίσουμε το Game 3. Υπάρχει πίεση, αλλά αυτό είναι μέρος της ζωής ενός μπασκετμπολίστα κι ενός προπονητή. Θα γίνει μάχη, δεν είναι εύκολο να φτάσεις στο Final Four, δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίνει εύκολο. Χρειάζεται προσπάθεια για να το καταφέρεις, πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος και ενεργός για να δείξεις ότι θέλεις την νίκη περισσότερο από τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο κόσμο θα έχουμε στο πλευρό μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.