ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα είπε με Πράνιτς ο Νταμπίζας

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μετέφερε στον Κροάτη τη δυσαρέσκεια της διοίκησης και του προέδρου για τις πρόσφατες δηλώσεις του και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Τα είπε με Πράνιτς ο Νταμπίζας

Ο Πράνιτς είχε τονίσει πριν από λίγο διάστημα ότι με ένα μικρό ποσό μπορεί να φύγει από το «τριφύλλι». Ο Νταμπίζας, λοιπόν, σήμερα είχε τετ α τετ με τον παίκτη και του μετέφερε την ενόχληση της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου για τα όσα είπε λέγοντας πως «είναι θεμιτό ο καθένας να αναζητά το καλύτερο για τον εαυτό του. Σημασία ωστόσο έχει πως ο χειρισμός και ο τρόπος που επέλεξες να το κάνεις ήταν προσβλητικός για τον σύλλογο και προκάλεσες δυσφορία τόσο στη διοίκηση όσο και στον κόσμο».

Ο Πράνιτς αναγνώρισε το λάθος του λέγοντας πως δεν είχε πρόθεση να θίξει την ομάδα, το θέμα θεωρείται λήξαν και φυσικά υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Αναστασίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.