ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης και Κομπότης στους κατηγορούμενους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Κομπότης είναι ανάμεσα στα 16 άτομα κατηγορούνται κακουργηματικά για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.

Μαρινάκης και Κομπότης στους κατηγορούμενους!

Όπως έγινε γνωστό από το πρωί, ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ζαγοραίος αποκάλυψε ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε 16 άτομα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  Σύμφωνα με το πόρισμα του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, που διεξήγαγε την ερευνά που απαριθμεί 173 σελίδες, στο ελληνικό ποδόσφαιρο δρούσε οργανωμένη εγκληματική οργάνωση η οποία «έστηνε» διαιτητές αλλά και αγώνες.

Όπως σας γράψαμε και παραπάνω, σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες μετέδωσε στο δελτίο του ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ, δυο από τους κατηγορούμενους είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και αυτός της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης.

Στο πόρισμα επί μακρόν αναφέρονται εκβιαστικές κινήσεις και άλλες παράνομες ενέργειες που χρησιμοποιούσε η οργάνωση για να εξαναγκάσει διαιτητές να στήσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί θα ανατεθεί σε ειδικό ανακριτή διαφθοράς, λόγω της εμπλοκής στελεχών της ΕΠΟ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.